Bagheta umpluta cu branza proaspata

de gabrielagina in Dulciuri, 11 Sep 2013 | 1689 vizualizari

 

Acesta este specific Slovaciei. Pot sa spun doar ca este foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • - 6 minibaghete
  • - 250 gr branza prospata
  • - 1 galbenus de ou
  • - 1 plic de zahar vanilinat
  • - pesmet
  • - 2 lingurite suc lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu branza proaspata:

Se amesteca branza cu galbenusul de ou, zaharul vanilinat si sucul de lamaie. Baghetele se taie in 2 si fiecare bagheta se umple cu compozitie iar deasupra se da prin pesmet pentru ca sa nu iasa compozitia. Se prajesc in ulei maxim 1 minut. Se scot pe un servetel pentru a nu fi prea uleioase

TIPS-URI

1

In compozitie puteti adauga putin zahar daca va place sa fie mai dulci

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

11.09.2013, 23:04

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui în crustă de cașcaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Paine cu crenvursti si mozzarella