Bagheta umpluta Nicoise

de Oana in Ton, 23 Sep 2012 | 2595 vizualizari

 

De cand am descoperit senvisul asta, la doua zile il preparam si mancam a doua zi dimineata, la birou, este senzational! Reteta este din revista GoodFood. De exceptie!

 

INGREDIENTE

  • o bagheta lunga
  • o cutii de ton bucati in apa
  • o lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura maioneza light
  • 3 rosii taiate felii
  • 3 oua fierte tari
  • 12 masline kalamata fara samburi
  • 8 fileuri ansoa
  • frunze de busuioc proaspat sau busuioc uscat
  • Dressing:
  • o ceapa rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic alb
  • 1 lingura mustar Dijon
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta Nicoise:

Se prepara dressingul, amestecand ceapa taiata marunt cu uleiul de masline, otetul si mustarul. Se lasa putin la rece pana se pregatesc celelalte ingrediente.


Tonul se scurge de apa si se stropeste cu zeama de lamaie, apoi se amesteca cu maioneza.


Bagheta se taie pe jumatate in lungime, dar nu de tot. Se poate scoate o parte din miez sau se poate presa cu mana.Se unge cu dressingul. Se aseaza deasupra tonul, feliile de rosii, feliile de oua, maslinele si fileurile de ansoa. Eu am presarat peste rosii busuioc uscat.


Se ruleaza strans in folie de aluminiu si se lasa la rece pana a doua zi. este senzationala dupa ce a stat la rece, foarte suculenta si buna rau! dar se poate manca si imediat, depinde de pofticiosii din jur :) Noi am facut si pe post de senvis cu felii de paine integrala cu seminte, la fel de bun si-asa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta Nicoise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:33

scortisoara 1

24.09.2012, 20:22

la favorite cu ea! minunata!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Salata Nicoise