Bagheta usturoiata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2013 | 4737 vizualizari

 

Am vazut la Nadina si tare mi-a placut. Am facut-o de nenumarate ori! Mancam cu totii si mai ales pitica de cate ori fac, asa ca am zis sa va aduc si voua, poate va surade ideea si faceti si voi! Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mare
  • 75-100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta usturoiata:

Bagheta trebuie sa fie veche de o zi, pentru ca se taie mai bine. Deci se taie bagheta in doua pe lungime.


Se amesteca untul moale cu usturoiul curatat si pisat si cu patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare din belsug.


Se ung jumatatile de bagheta cu amestecul de unt, se lipesc si se infasoara in folie de aluminiu.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Dupa 10 minute se desface folia ca sa se rumeneasca putin.


Se mananca asa calda pe moment, e foarte buna crocanta la exterior, dar cu miezul moale si aromat!


Pofta buna!


Sursa

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui patrunjelul cu busuioc sau orice alta verdeata va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta usturoiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Corinuta 1

05.10.2013, 23:42

Asa e Simo draga!

bianca92 1

14.10.2013, 21:08

Parca si simt mirosrul ala superb de usturoi. Stiu ca pentru unii nu e cel mai placut miros, dar pentru mine face parte din categoria "arome preferate"

Corinuta 1

14.10.2013, 22:06

si pentru mine la fel Bianca!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta