Bagheta usturoiata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2013 | 5528 vizualizari

 

Am vazut la Nadina si tare mi-a placut. Am facut-o de nenumarate ori! Mancam cu totii si mai ales pitica de cate ori fac, asa ca am zis sa va aduc si voua, poate va surade ideea si faceti si voi! Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mare
  • 75-100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta usturoiata:

Bagheta trebuie sa fie veche de o zi, pentru ca se taie mai bine. Deci se taie bagheta in doua pe lungime.


Se amesteca untul moale cu usturoiul curatat si pisat si cu patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare din belsug.


Se ung jumatatile de bagheta cu amestecul de unt, se lipesc si se infasoara in folie de aluminiu.


Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Dupa 10 minute se desface folia ca sa se rumeneasca putin.


Se mananca asa calda pe moment, e foarte buna crocanta la exterior, dar cu miezul moale si aromat!


Pofta buna!


Sursa

 

TIPS-URI

1

puteti inlocui patrunjelul cu busuioc sau orice alta verdeata va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta usturoiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

Corinuta 1

05.10.2013, 23:42

Asa e Simo draga!

bianca92 1

14.10.2013, 21:08

Parca si simt mirosrul ala superb de usturoi. Stiu ca pentru unii nu e cel mai placut miros, dar pentru mine face parte din categoria "arome preferate"

Corinuta 1

14.10.2013, 22:06

si pentru mine la fel Bianca!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc, la tava

de Ina 7

ieri la 23:46

Medalioane de porc cu lamiie

ieri la 15:36

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta