Baghete cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2010 | 11904 vizualizari

 

Un fel de pizza sa zicem ,iar piticii au fost tare incantati ca le pot pune si la pachet

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie 25 g
  • 240 ml apa
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar

Umplutura:

  • pasta de tomate
  • oregano
  • bacon200g
  • emmentaler 200 g
  • ceapa varde 1-2 fire
  • ardei rosu si verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu bacon si cascaval:

Se pregateste aluatul:

Se pun toate ingredientele in masina de paine, se lasa la programul de framantat dospit.Cand aluatul a dospit se scoate, se imparte in mai multe bucatele (depinde cate doriti sa va iasa,mai mari mai mici) se ia cate o bucata din aluat si se intinde cu sucitorul in forma patrata sau dreptunghiulara..........se unge cu putina pasta de tomate oregano,bacon taiat cubulete,cascaval,ardei taiat cubulete si ceapa.Se ruleaza cu grija si strans aluatul ,se pune intr-o tava cu hartie de copt si se lasa putin sa mai creasca 10 minute ,dupa care se ung cu putina  pasta de tomate iar deasupra se poate presara cascaval................ce doriti

Se da tava la cuptor pentru 20 -25 minute.

Super bune atat calde cat si reci,iar pentru pachet la cei mici este perfect,si nu numai, si pentru serviciu

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi trasi in teapa