Baghete cu bacon si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2010 | 7310 vizualizari

 

Un fel de pizza sa zicem ,iar piticii au fost tare incantati ca le pot pune si la pachet

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie 25 g
  • 240 ml apa
  • 40 ml ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar

Umplutura:

  • pasta de tomate
  • oregano
  • bacon200g
  • emmentaler 200 g
  • ceapa varde 1-2 fire
  • ardei rosu si verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu bacon si cascaval:

Se pregateste aluatul:


Se pun toate ingredientele in masina de paine, se lasa la programul de framantat dospit.Cand aluatul a dospit se scoate, se imparte in mai multe bucatele (depinde cate doriti sa va iasa,mai mari mai mici) se ia cate o bucata din aluat si se intinde cu sucitorul in forma patrata sau dreptunghiulara..........se unge cu putina pasta de tomate oregano,bacon taiat cubulete,cascaval,ardei taiat cubulete si ceapa.Se ruleaza cu grija si strans aluatul ,se pune intr-o tava cu hartie de copt si se lasa putin sa mai creasca 10 minute ,dupa care se ung cu putina pasta de tomate iar deasupra se poate presara cascaval................ce doriti


Se da tava la cuptor pentru 20 -25 minute.


Super bune atat calde cat si reci,iar pentru pachet la cei mici este perfect,si nu numai, si pentru serviciu

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mena29 1

06.12.2010, 16:07

marcela1979 1

06.12.2010, 17:03

elena1988 1

04.03.2011, 15:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza