Baghete cu masline

de Irina in Piine, 11 Iul 2009 | 6538 vizualizari

 

Norocul meu cu masina de paine! Face atatea chestii bune...

 

INGREDIENTE

  • 170 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lingurita de drojdie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu masline:

Ingredientele se pun in vasul de copt in ordinea indicata si se lasa masina sa isi faca treaba. Dupa ce e gata aluatul se scoate din masina, se imparte in patru si se formeaza baghetele. Se cresteaza pe suprafata cu un cutit si se ung cu ou sa fie rumene si frumoase. Eu am adaugat cateva felii de masline in crestaturi si au iesit foarte gustoase.

TIPS-URI

1

se poate adauga putin ulei de masline in aluat, ceea ce am facut si eu, pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (5)

Oana 1

11.07.2009, 13:14

Cred!!!! Mi se face foame

leoflori 1

11.07.2009, 19:51

niste bunatati! intr-adevar masina de paine este o comoara! chiar dc. nu coci in ea, doar framanti, te scuteste de-o treaba. bravo!

Irina 1

13.07.2009, 22:26

Masina mea a copt si baghetele! Sunt foarte multumita de ea! Am sa incerc si o lipie.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lipie de casa