Baghete cu masline

de Irina in Piine, 11 Iul 2009 | 2688 vizualizari

 

Norocul meu cu masina de paine! Face atatea chestii bune...

 

INGREDIENTE

  • 170 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lingurita de drojdie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu masline:

Ingredientele se pun in vasul de copt in ordinea indicata si se lasa masina sa isi faca treaba. Dupa ce e gata aluatul se scoate din masina, se imparte in patru si se formeaza baghetele. Se cresteaza pe suprafata cu un cutit si se ung cu ou sa fie rumene si frumoase. Eu am adaugat cateva felii de masline in crestaturi si au iesit foarte gustoase.

 

TIPS-URI

1

se poate adauga putin ulei de masline in aluat, ceea ce am facut si eu, pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

11.07.2009, 13:14

Cred!!!! Mi se face foame

leoflori 1

11.07.2009, 19:51

niste bunatati! intr-adevar masina de paine este o comoara! chiar dc. nu coci in ea, doar framanti, te scuteste de-o treaba. bravo!

Irina 1

13.07.2009, 22:26

Masina mea a copt si baghetele! Sunt foarte multumita de ea! Am sa incerc si o lipie.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi