Baghete cu masline

de Irina in Piine, 11 Iul 2009 | 3683 vizualizari

 

Norocul meu cu masina de paine! Face atatea chestii bune...

 

INGREDIENTE

  • 170 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lingurita de drojdie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu masline:

Ingredientele se pun in vasul de copt in ordinea indicata si se lasa masina sa isi faca treaba. Dupa ce e gata aluatul se scoate din masina, se imparte in patru si se formeaza baghetele. Se cresteaza pe suprafata cu un cutit si se ung cu ou sa fie rumene si frumoase. Eu am adaugat cateva felii de masline in crestaturi si au iesit foarte gustoase.

 

TIPS-URI

1

se poate adauga putin ulei de masline in aluat, ceea ce am facut si eu, pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Oana 1

11.07.2009, 13:14

Cred!!!! Mi se face foame

leoflori 1

11.07.2009, 19:51

niste bunatati! intr-adevar masina de paine este o comoara! chiar dc. nu coci in ea, doar framanti, te scuteste de-o treaba. bravo!

Irina 1

13.07.2009, 22:26

Masina mea a copt si baghetele! Sunt foarte multumita de ea! Am sa incerc si o lipie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Paine cu cartofi