Baghete cu masline

de Irina in Piine, 11 Iul 2009 | 6410 vizualizari

 

Norocul meu cu masina de paine! Face atatea chestii bune...

 

INGREDIENTE

  • 170 ml apa
  • 1 lingurita de sare
  • 280 g faina alba
  • 1 lingurita de drojdie uscata
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu masline:

Ingredientele se pun in vasul de copt in ordinea indicata si se lasa masina sa isi faca treaba. Dupa ce e gata aluatul se scoate din masina, se imparte in patru si se formeaza baghetele. Se cresteaza pe suprafata cu un cutit si se ung cu ou sa fie rumene si frumoase. Eu am adaugat cateva felii de masline in crestaturi si au iesit foarte gustoase.

TIPS-URI

1

se poate adauga putin ulei de masline in aluat, ceea ce am facut si eu, pentru un gust mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

11.07.2009, 13:14

Cred!!!! Mi se face foame

leoflori 1

11.07.2009, 19:51

niste bunatati! intr-adevar masina de paine este o comoara! chiar dc. nu coci in ea, doar framanti, te scuteste de-o treaba. bravo!

Irina 1

13.07.2009, 22:26

Masina mea a copt si baghetele! Sunt foarte multumita de ea! Am sa incerc si o lipie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu cascaval