Baghete pentru micul dejun

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 2289 vizualizari

 

Eu consider ca menirea bunicilor este de a avea grija de nepoti.

 

INGREDIENTE

  • 450 ml. apa
  • 3 lg.ulei de masline
  • 1 lg. sare 
  • 760 g. faina
  • 2 1/2 lgt drojdie
  • 1+1ou
  • 200 g. branza
  • masline
  • rosii uscate
  • mac
  • cremvusti
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete pentru micul dejun:

Aluatul l-am facut in masina de paine ( apa, sare, ulei, faina, drojdie).


Cat aluatul este in masina se pregatesc umpluturile. Umplutura din 1 ou+branza, maslinele se curata de samburi, rosiile uscate, cremvusti.


Se scoate aluatul, se portioneaza, se intinde cu sucitorul, se pune umplutura, se ruleaza si se pun in tava.


Baghetele se ung cu al 2 lea ou, se presara cu mac si se introduc in cuptor.

 

TIPS-URI

1

vor fi fooooooarte bune pentru ca au in ele multa dragoste pentru nepoti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

ela 1

31.01.2011, 00:51

vreau si eu.....

Bunica 1

01.02.2011, 12:34

Simona, eu am dat drumul pescarusului cum le-am scos din cuptor. Oare s-a ratacit ? ela ,al tau a fost cu dedicatie

Bunica 1

01.02.2011, 12:36

mena29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca