Baigli cu nutella si stafide

de pity19 in Dulciuri, 21 Mar 2014 | 889 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina ,
  • 200 gr unt ,
  • 30 gr drojdie ,
  • 4 lg zahar ,
  • 2 plicuri zahar vanilat ,
  • doua oua ,
  • un galbenus ,
  • 2 lg lapte ,
  • stafide ,
  • nutella ,
  • sirop ( zahar, apa , cocos , esenta de rom )
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baigli cu nutella si stafide:

Pregatim aluatul:


Cernem faina intr-un vas, adaugam untul, 2 oua, zaharul,, zaharul vanilat, drojdia dizolvata in 5 linguri de lapte. Amestecam bine cu o paleta sau cu mana pana devine un aluat elastic. Dam aluatul la dospit in loc cald cca 50 de minute.


Dupa ce a dospit, luam aluatul si il intindem cu sucitorul foaie subtire, ungem foaia cu nutella, adaugam stafidele, rotim aluatul in forma de chec. Ungem cu galbenusul amestecat cu lapte, dam la cuptorul preincalzit la 180 grade aprox 40 de minute. Scoatem din cuptor si ungem cu sirop si cocos (sau cu zahar pudra).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baigli cu nutella si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Pushaa 1

21.03.2014, 21:11

arata super!

MotanLaOale 1

22.03.2014, 00:28

Rocsi 1

22.03.2014, 20:16

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Nutella