Parfait cu migdale caramelizate

de RuxyRux in Dulciuri, 16 Aug 2016 | 713 vizualizari

 

Pur si simplu...fabulos! Il recomand cu mare, mare drag!

 

INGREDIENTE

  • 160 gr. migdale
  • 100 gr. zahar brun
  • vanilie
  • 1 cutie lapte condensat
  • 500 ml frisca( indulcita am pus eu merge bine si neindulcita)
  • 250 gr. mascarpone
  • 21 forme din silicon pentru briose
Portii: 21
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait cu migdale caramelizate:

Migdalele se asaza pe o foaie de copt si se coc la cuptor, se racesc si se maruntesc in robot.


Se pune zaharul brun in tigaie si se topeste usor, se caramelizeaza, apoi se adauga migdalele maruntite.


Pe o foaie pergament unsa cu ulei se scot migdalele caramelizate, cu grija sa nu ne ardem, punem deasupra o foaie de copt si presam cu un sucitor sa aplatizam compozitia. Racim perfect si apoi punem in robot si maruntim migdalele caramel.


Frisca se mixeaza, se adauga mascarpone si se mixeaza in continuare, apoi punem si laptele condensat si vanilia. Cu grija punem si migdalele caramelizate.


Cu o lingura punem compozitia in formele de briose si congelam rapid.


Scoatem de la congelator prin rasturnare si decoram dupa inspiratie... apoi ne bucuram de o minunatie de desert! N-am cuvinte sa-l descriu!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait cu migdale caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

RuxyRux 1

18.08.2016, 22:48

Multumesc mult!

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:55

salivez deja

RuxyRux 1

24.08.2016, 22:24

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Crema catalana by Gordon Ramsay