Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti

de Catalina L in Dulciuri, 29 Apr 2017 | 770 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală
Am vazut căpșuni bune si de calitate la piata si am facut imediat un tiramisu simplu, rapid si delicios :)
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/04/tiramisu-cu-capsuni-si-biscuiti.html
 
 

 

INGREDIENTE

  • Tiramisu reţetă originală
  • 250 g de mascarpone
  • 250 g de capsuni
  • 80 g zahăr brun
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 3 ouă
  • 1 ceașcă de cafea
  • cacao pudră
  • 1 -2 pachete de biscuiți Petit Beurre
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti:

Tiramisu reţetă originală


Se separă albusurile de gălbenușuri. Se amesteca galbenusurile cu zaharul.


Adăugați crema de mascarpone si amestecati.


Se bat albusurile spuma si se adauga treptat cu o spatulă la amestecul precedent.


Rezervati la rece.


Se prepară cafeaua neagră. Se spală si se elimina coditele de la capsuni. Se taie in 2.


Am utilizat o forma de patiserie patrata. Umeziti usor biscuiții în cafea si imbracati fundul formei si 2 pereti. Puneti capsunile taiate in 2, pe ceilalti 2 pereti.


Se acoperă biscuitii cu un strat de cremă cu mascarpone și cu căpșuni.


Continuati sa alternati biscuiții, un strat de cremă și de căpșuni.


Se termina cu un strat de cremă.


Se presară cu cacao.


Dati la rece cel puțin 4 ore și apoi puteti servi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu reteta cu capsuni si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Panacris 1

30.04.2017, 20:06

Rahela Velicu 1

01.05.2017, 12:57

Delicios!

Gherca Daniela 1

01.05.2017, 19:21

Imi place!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti simpli