Banana split

de ralu_ca in Dulciuri, 24 Mai 2014 | 1561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 8 cupe inghetata fistic
  • sirop ciocolata:
  • 3 linguri cacao
  • 1,5 lingura zahar
  • 1 pahar apa
  • 1 cubulet de unt
  • frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana split:

Intr-un ibric am amestecat cacaua cu zaharul adaugand apa calduta, turnata putin cate putin. Am amestecat bine, sa nu aiba cocoloase si l-am pus pe foc pana da cateva clocote si incepe sa se ingroase. Am dat deoparte si am se adaugat untul si se lasa la racit.


Pe un platou am pus cate 4 cupe de inghetata pe un platou, pe margine jumatate de banana taiata pe lung, apoi frisca si pe deasupra sirop de ciocolata.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana split" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

24.05.2014, 21:34

Lorra 1

24.05.2014, 22:01

Buna, buna

Corinuta 1

26.05.2014, 00:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuci