Fursecuri cu ciocolata

de GeorgiG in Dulciuri, 19 Ian 2016 | 811 vizualizari

 

Delicioase, se topesc in gura.

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 70 g amidon
  • 1 pachet praf de copt
  • 250 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 150 g zahar pudra
  • 150 g nuci macinate
  • un praf de sare
  • vanilie
  • 300 g ciocolata neagra
  • 4-5 linguri frisca lichida
Portii: 100
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se freaca untul la temperatura camerei pana se elimina apa.Se adauga zaharul si galbenusurile mixand pana se obtine o crema,apoi nuca macinata amestecand usor.


Separat se amesteca faina,amidonul,sarea si praful de copt.Se amesteca cele doua compozitii , adaugand si vanilia.Se framanta un aluat moale, care se da la rece o jumatate de ora.


Se formeaza bilute, se tavalesc prin zahar si se aseaza in tava in care am pus hartie de copt.Fiecare biluta se preseaza cu degetul pentru a face o adancitura. Se introduc in cuptorul incins 12-15 minute pana se rumenesc usor.


Dupa ce se scot de la cuptor se mai apasa adancitura.


Topim ciocolata cu frisca lichida si umplem fiecare adancitura.Decoram fiecare fursec cu firicele de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Ciocolata se poate topi cu 4-5 linguri de ulei.

2

Atentie cand se preseaza se sfarama foarte usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

GeorgiG 1

20.01.2016, 10:45

Multumesc Dia!

Gherca Daniela 1

20.01.2016, 12:11

super bune!

GeorgiG 1

20.01.2016, 20:50

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mure, budinca si frisca