Barcute De Telina Alba umplute cu Gorgonzola

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 962 vizualizari

 

Un aperitiv foarte bun,racoros si crocant cui ii place telina asa cruda.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de telina alba
  • 200g gorgonzola dulce
  • 100g branza Philadelphia
  • 100g nuci
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute De Telina Alba umplute cu Gorgonzola:

Spalam telina si o taiem in 3-4 bucatele mai mici.Punem la scurs pe servetele.


Pregatim crema de branza:intr-un bol punem gorgonzola dulce(ce cu mascarpone),philadelphia si putina sare si mestecam bine.


Cu o lingurita luam cate putina branza si umplem barcutele.Nu trebuie sa fie la nivel cu telina,ci trebuie sa fie mai multa crema de branza.Pe deasupra punem bucati de nuci.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti gorgonzola cu mascarpone,puteti pune 100g gorgonzola+100g mascarpone.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute De Telina Alba umplute cu Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

CookieMonster 1

15.05.2013, 17:57

Eu nu mananc nuci, dar in rest...

Alina26 1

15.05.2013, 18:02

sunt bune si fara nuci CookieMonster!!!
Va multumesc!!!!

Rocsi 1

15.05.2013, 21:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne (polpettone)