Barcute De Telina Alba umplute cu Gorgonzola

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 1444 vizualizari

 

Un aperitiv foarte bun,racoros si crocant cui ii place telina asa cruda.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de telina alba
  • 200g gorgonzola dulce
  • 100g branza Philadelphia
  • 100g nuci
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute De Telina Alba umplute cu Gorgonzola:

Spalam telina si o taiem in 3-4 bucatele mai mici.Punem la scurs pe servetele.


Pregatim crema de branza:intr-un bol punem gorgonzola dulce(ce cu mascarpone),philadelphia si putina sare si mestecam bine.


Cu o lingurita luam cate putina branza si umplem barcutele.Nu trebuie sa fie la nivel cu telina,ci trebuie sa fie mai multa crema de branza.Pe deasupra punem bucati de nuci.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti gorgonzola cu mascarpone,puteti pune 100g gorgonzola+100g mascarpone.

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute De Telina Alba umplute cu Gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

CookieMonster 1

15.05.2013, 17:57

Eu nu mananc nuci, dar in rest...

Alina26 1

15.05.2013, 18:02

sunt bune si fara nuci CookieMonster!!!
Va multumesc!!!!

Rocsi 1

15.05.2013, 21:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu cascaval si ciuperci