Bascute cu branza

de ionela2682 in Dulciuri, 25 Mar 2012 | 4444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina ( se cerne)
  • 60 gr. zahar(3-4 lg)
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 80 gr. unt
  • 1 cub drojdie ( 25 gr.)
  • 250 ml. lapte
  • un praf de sare

Umplutura

  • branza
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute cu branza:

- drojdia se amesteca cu 100 ml. lapte cald, 1 lingurita de zahar, se face o adancitura in centrul fainii si se toarna amestecul de drojdie.


- zaharul ramas si zaharul vanilat se dizolva in restul de lapte cald, galbenusurile se amesteca cu un praf de sare, toate se adauga cand maiaua a crescut putin


-se amesteca totul dupa care se framanta bine adaugand putin cate putin untul la temperatura camerei. pana nu se mai lipeste de maini


-se lasa la dospit in loc caldut pana -si dubleaza volumul


-se intinde foaie de 1 cm grosime ,se decupeaza cu un pahar discuri din foaia de aluat ,se asaza in tava sa creasca putin dupa care cu ajutorul altui padar dar cu diametrul mai mic decat primul facem o adancitura in discuri,


-adancitura obtinuta o umplem cu amestecul de branza


-dam la cuptor pana se rumenesc frumos


-se pudreaza si se servesc.


SURSA .. culinar,ro

 

TIPS-URI

1

pot fi umplute cu diverse umpluturi:gem /dulceata,nuca ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:16

foarte bine arata

dakris 1

29.03.2012, 14:24

Arata grozav! Stafide nu?

ionela2682 1

09.05.2012, 17:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de căpșuni la cupă

de RODIMUR 5

ieri la 22:02

Salata de cuscus cu legume si bacon afumat

de Adi 4

ieri la 19:43

Cele mai bune 3 smoothie-uri

de Meea 4

ieri la 18:36

RETETA RECOMANDATA
Iaurt cu gem din fructe de pădure