Bascute cu branza

de adry88 in Dulciuri, 16 Apr 2012 | 3821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 100 ml lapte
  • 4-5 linguri zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • CREMA
  • 200 g branza
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura gris
  • 1 lingura faina
  • 1 ou
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bascute cu branza:

Amestecam faina cu drojdia, sare, zaharul. Oule se amesteca cu uleiul si cca 50-70 ml lapte caldut, se toarna in mijlocul fainii si cu o lingura incepem sa amestecam, apoi continuam sa framantam cu mana. Daca este necesar se adauga lapte. Acoperim si lasam la dospit cca 1 ora.

UMPLUTURA: branza se mixeaza cu zaharul si oul, adaugam grisul, faina si esenta si amestecam.

Intindem o foaie de cca 1 cm grosime si decupam cercuri cu o ceasca, asezam in tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cate o lingura de branza in mijloc si dam la cuptor cca 30 min la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bascute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu nuca si ciocolata