Batoane cu glazura

de ralu_ca in Prajituri, 15 Noi 2014 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 2 pahare lapte (normale)
  • 450 g zahar
  • 5 oua
  • 100 g margarina
  • 1 plic praf copt
  • 3 linguri miere
  • Glazura:
  • 1 pachet margarina
  • 2 pahare lapte
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri lichior sau cognac
  • 1 castron nuca coapta macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu glazura:

Intr-un vas mixam ouale cu zaharul, laptele, margarina, praf copt, faina si mierea, apoi turnam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si introducem la cuptor pana ce se coace ( test cu scobitoarea ).


Toate ingredientele ( fara nuca) se pun intr-o craticioara pe foc si se amesteca pana devine un amestec omogen. Cand se raceste se adauga si lichiorul.


Blatul se taie si fiecare bucata se da prin glazura apoi se tavaleste prin nuca macinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu glazura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

15.11.2014, 16:45

Rocsi 1

15.11.2014, 20:36

Mmm, bune, bune!

claudiaO 1

17.11.2014, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura tavalita