Batoane cu glazura

de ralu_ca in Prajituri, 15 Noi 2014 | 6947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 2 pahare lapte (normale)
  • 450 g zahar
  • 5 oua
  • 100 g margarina
  • 1 plic praf copt
  • 3 linguri miere
  • Glazura:
  • 1 pachet margarina
  • 2 pahare lapte
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri lichior sau cognac
  • 1 castron nuca coapta macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu glazura:

Intr-un vas mixam ouale cu zaharul, laptele, margarina, praf copt, faina si mierea, apoi turnam intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si introducem la cuptor pana ce se coace ( test cu scobitoarea ).


Toate ingredientele ( fara nuca) se pun intr-o craticioara pe foc si se amesteca pana devine un amestec omogen. Cand se raceste se adauga si lichiorul.


Blatul se taie si fiecare bucata se da prin glazura apoi se tavaleste prin nuca macinata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu glazura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

15.11.2014, 16:45

Rocsi 1

15.11.2014, 20:36

Mmm, bune, bune!

claudiaO 1

17.11.2014, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tavalita