Batoane " mic dejun"

de RuxyRux in Prajituri, 23 Mar 2011 | 9088 vizualizari

 

Batoane cu cacao, fructe, nuci si cereale pentru un mic dejun delicios...

 

INGREDIENTE

  • *150 gr faina de orez( BIO)
  • *150 gr faina integrala( BIO)
  • * 50 gr fulgi de cocos pudra(BIO)
  • *100 gr musli cu cereale si fructe uscate( BIO)
  • *100 gr zahar brun ( BIO)
  • *100 gr afine
  • *100 gr merisoare
  • *100 gr migdale macinate
  • *100 gr caju macinat
  • *5 curmale proaspete
  • *3 linguri cacao organica
  • *vanilie organica
  • *apa plata ( un paharut cat sa lege aluatul)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane " mic dejun":

Amestecam toate ingredientele si formam un aluat , punand cate putina apa cat sa legam aluatul si sa nu se mai lipeasca de maini( pentru acest lucru s-ar putea sa mai avem nevoie de inca putina faina de orez) .
Formam batoanele, le asezam in tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane " mic dejun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (93)

mihaelar63 1

28.03.2011, 01:03

Foarte interesanta reteta
Oare daca s-ar pune putina drojdie , ar fi mai pufoase ? Sau ar strica reteta

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:55

E foarte posibil sa iasa pufoase Mihaela, nu stiu ce sa zic, totusi nu cred ca ar strica reteta

adry88 1

20.05.2011, 17:26

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu visine si ciocolata

ieri la 00:10

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

RETETA RECOMANDATA
Panettone cu crema de branza si fruct kaki