Batoane " mic dejun"

de RuxyRux in Prajituri, 23 Mar 2011 | 8743 vizualizari

 

Batoane cu cacao, fructe, nuci si cereale pentru un mic dejun delicios...

 

INGREDIENTE

  • *150 gr faina de orez( BIO)
  • *150 gr faina integrala( BIO)
  • * 50 gr fulgi de cocos pudra(BIO)
  • *100 gr musli cu cereale si fructe uscate( BIO)
  • *100 gr zahar brun ( BIO)
  • *100 gr afine
  • *100 gr merisoare
  • *100 gr migdale macinate
  • *100 gr caju macinat
  • *5 curmale proaspete
  • *3 linguri cacao organica
  • *vanilie organica
  • *apa plata ( un paharut cat sa lege aluatul)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane " mic dejun":

Amestecam toate ingredientele si formam un aluat , punand cate putina apa cat sa legam aluatul si sa nu se mai lipeasca de maini( pentru acest lucru s-ar putea sa mai avem nevoie de inca putina faina de orez) .
Formam batoanele, le asezam in tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane " mic dejun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (93)

mihaelar63 1

28.03.2011, 01:03

Foarte interesanta reteta
Oare daca s-ar pune putina drojdie , ar fi mai pufoase ? Sau ar strica reteta

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:55

E foarte posibil sa iasa pufoase Mihaela, nu stiu ce sa zic, totusi nu cred ca ar strica reteta

adry88 1

20.05.2011, 17:26

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Braduti