Baton de cereale raw

de antzuka in Vegan / Raw vegan, 5 Mar 2010 | 10568 vizualizari

 

Stiti batoanele de cereale din comert, eu sunt inebunita dupa ele, dar cand te uiti pe ingrediente iti vine sa iti pui mainile in cap, asa ca eu am facut o versiune sanatoasa si cu ingrediente la indemana, plus ca nu a suportat nici un proces termic deci alimentele noastre si-au pastrat tot ce e bun pentru corpul nostru:d

 

INGREDIENTE

  • 1 cana nuca maruntita
  • 1 cana nuca de cocos
  • 1 cana orz(inmuiat de cu seara)
  • 1 cana prune uscate fara samburi
  • 5 curmale
  • 50 g stafide maruntite
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de floarea soarelui
  • zeama de la o jum de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton de cereale raw:

Nuca maruntita, nuca de cocos, stafidele, semintele, orzul se amesteca


Curmalele, prunele uscate, zeama de lamaie se amesteca in robotul de bucatarie pana devine o pasta si se amesteca in amestecul de nuci


Se pune intr-o tava mica sau intr-o caserola si se pune in congelator pana se intaresc


Dupa ce s-au intarit s-au taiat batoane

 

TIPS-URI

1

este bine sa se tina in congelator si se scoate cu cateva minunte inainte de a se consuma

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de cereale raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ramonica 1

26.11.2010, 20:22

vreau si eu unul

elena1988 1

12.02.2011, 06:56

monik80 1

19.03.2015, 08:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de nuci cu cacao