Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Acest sos este pentru mine the best ever...ador carnea in acest sos.Ae face repede si lasa carnea de vitel sau vaca suculenta si aromata.
- Inainte de a gati carnea pregatim sosul: intr-un vas pe foc amestecam berea cu mustarul si concentratul d ecarne. amestecam sa omogenizam si dam deoparte.
- Carnea se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi (sau pasta de usturoi) , adaugam cimbru proaspat si stropim cu putin vin alb. Lasam la marinat cateva ore.
- Intr-o tigaie punem untul la incins si punem feliile de carne . Le lasma cca 2 minute pe o parte si intoarcem. depinde cum va place; eu prefer mediu facute. Apoi turnam sosul de bere cu mustar . Adaugam piper si lasam sa scada sosul sis a se ingroase. La final adaugam smantana lichida si mai lasam sa dea cateva clocote.
- Servim alaturi de orez simplu sau in doua culori, sau paste fierte.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult