Beef cu sos de mustar si bere

de cristeena20 in Vita, 20 Mai 2014 | 4734 vizualizari

 

Acest sos este pentru mine the best ever...ador carnea in acest sos.Ae face repede si lasa carnea de vitel sau vaca suculenta si aromata.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef potrivit de subtiri
  • sare, piper, praf de usturoi, cimbru verde, vin alb
  • unt (2 linguri), 1 bere mini, 1 cutie mica de concentrat de carne knorr lichid natur
  • 2 linguri mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef cu sos de mustar si bere:

- Inainte de a gati carnea pregatim sosul: intr-un vas pe foc amestecam berea cu mustarul si  concentratul d ecarne. amestecam sa omogenizam  si dam deoparte. 

- Carnea se condimenteaza  cu sare, piper, praf de usturoi (sau pasta de usturoi) , adaugam cimbru proaspat si stropim cu putin vin alb. Lasam la marinat cateva ore.

- Intr-o tigaie punem untul la incins si punem feliile de carne . Le lasma cca 2 minute pe o parte si intoarcem. depinde cum va place; eu prefer mediu facute. Apoi turnam sosul de bere cu mustar . Adaugam piper si lasam sa scada sosul sis a se ingroase. La final adaugam smantana lichida si mai lasam sa dea cateva clocote.

- Servim alaturi de orez simplu sau in doua culori, sau paste fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Beef cu sos de mustar si bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (15)

marcela1979 1

21.05.2014, 14:09

Krystyan Trendy 1

21.05.2014, 14:42

interesanta reteta

laura_n 1

21.05.2014, 14:43

absolut deliciu! bagam la seif!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Hachis Parmentier