Berbecut la protap

de dragos_corneliu in Oaie, 25 Ian 2010 | 21227 vizualizari

 

O minunatie pe protap. Mentionez ca doar am participat si nu-mi apartine in totalitate rezultatul.

 

INGREDIENTE

  • O bucata berbecut jupuit si eviscerat
  • 4-5 - cepe (buna si ceapa verde)
  • 4 capatani de usturoi (bun si usturoiul verde)
  • 1/2 kg slanina de porc afumata
  • piper boabe
  • cateva foi de dafin
  • sare
  • vin rosu cat va lasa inima
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 14
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut la protap:

Se indeasa prin carnita berbecutului usturoi si slanina, se sareaza si se lasa animalul in bait cu piperul boabe, frunzele de dafin, ceapa ulei, ceva litri de vin rosu (de casa am avut noi), si apa sa-l acopere. Se lasa asa peste noapte. A doua zi se umple cu ceapa , usturoi si slanina , se coase si se pune pe protap. Sta acolo pret de o ora doua , timp in care se mai unge cu ulei si condimente. Noi am avut caramida refractara si s-a facut acolo un cuptoras in care am copt apoi si ceva cartofi!


Simplu si bun!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut la protap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Panacris 1

21.08.2012, 17:58

Delicios berbecutul la protap!

Ina 1

16.12.2012, 17:20

Multi ani sanatosi si fericiti!

mihaelar63 1

16.12.2013, 16:06

La multi ani !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura de berbecut