Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2012 | 1773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Betisoare de pui cu sunca
  • 250 gr file de pui
  • 8 felii speck (80 gr)
  • Sare
  • Piper alb
  • Sufle de sfecla rosie
  • 260 gr sfecla rosie (curata de coaja)
  • 5-6 cuisoare
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 morcov
  • 2 oua
  • 40 gr faina
  • sare
  • Sos de rucola
  • 60 gr rucola
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet de vin
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita mustar de Dijon
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola:

File-ul de pui l-am portionat astfel incat am obtinut 4 baghete lungi si subtiri. Am condimentat puiul cu piper alb macinat si putina sare. 2 felii de speck le-am asezat una in continuarea celeilalte (pe lungime). Fiecare dintre baghete am in invelit-o in 2 felii de speck. Am asezat baghetele intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei de masline. Am introdus in cuptor la 200 grade Celsius si am lasat pana cand s-au rumenit putin betisoarele de pui.





Sfecla rosie am pus-o la fiert impreuna cu cuisoarele si otetul balsamic. Am lasat sa fiarba aproximativ 25 de minute. Am stors apa, am aruncat cuisoarele si am pasat sfecla pana cand am obtinut un piure fin. La acest piure am adaugat cele 2 oua si am mixat incat 2 minute. Am adaugat putina sare si faina si am amestecat pentru omogenizare. Morcovul l-am curatat de coaja si l-am taiat betisoare subtiri de inaltimea Ramekin-urilor. In 2 Ramekin-uri unse cu putin ulei (intr-unul am pus si hartie de copt), am asezat betisoarele de morcov lasand spatii mici intre ei. Am adaugat piure-ul de sfecla in cele 2 Ramekin-uri si am introdus in cuptor la 180 de grade Celsius. Am lasat sa se coaca aproximativ 20-25 minute.



Pentru sos am pus toate ingredietele intr-un castron inalt si am pasat cu ajutorul blender-ului stick pana cand am obtinut un sos omogen.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare de pui cu sunca, sufle de sfecla rosie si sos de rucola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (36)

Sim0na 1

01.04.2012, 19:29

bucatarimcudiana 1

02.04.2012, 11:42

deosebit

alldaycooking 1

02.04.2012, 15:26

Simo, Diana ma bucur ca va place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!