Gaina intreaga pe varza noua

de Julie in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 4425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o gaina de curte grasa si frumoasa  :)
  • un morcov
  • o varza noua mai mare
  • 3-4 linguri bulion
  • 2 cepe potrivite
  • 5-6 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • cateva boabe piper
  • 2 linguri boia dulce
  • patrunjel
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gaina intreaga pe varza noua:

Gaina curatata si spalata se pune la fiert intreaga in apa cu sare .Tot in aceeasi apa vom pune morcovul intreg si o ceapa taiata in doua.

Lasam sa fiarba pana gaina este facuta pe jumatate.

Varza se toaca marunt ,se freaca cu sare si se pune in oala cu uleiul incins in care am prajit putin mai intai ceapa taiata marunt.

Se adauga bulionul, cimbru,vegeta,boiaua, patrunjelul tocat, piperul boabe si piperul macinat dupa gust.Cand varza s-a inmuiat oprim focul.

Scoatem gaina din supa in care a fiert si o condimentam cu sare, piper si o asezam cum putem mai bine deasupra oalei cu varza.

Mancarea merge apoi la cuptor pentru aprox 40-50 min.

 

TIPS-URI

1

In supa in care a fiert gaina putem prepara un pilaf delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gaina intreaga pe varza noua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

rivka 1

31.05.2010, 10:16

hmm asta da mancare buna, din supa pilaf sau supa da !

Rocsi 1

31.05.2010, 11:12

super super delicios

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Varza calita