Bezele cu aroma de capsuni

de epurasha2bb in Dulciuri, 31 Aug 2014 | 4754 vizualizari

 

niste norisori colorati dulci pe care ii facem rar dar si cand ii facem dispar imediat:)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar pudra
  • 4 albusuri
  • 1 lingurita de otet/zeama de lamaie
  • 1 praf de sare
  • putin gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu aroma de capsuni:

Se bat albusurile separate bine de galbenus cu sare si lingurita de otet pana se face o spuma alba mata.Eu am folosit mixerul la viteza mare intai si apoi cand incepem sa aduagam zaharul pudra micsoram viteza.Mixam pana ce se incorporeaza bine zaharul si se tine bezeaua de fundul castronului cand il intorci cu gura in jos. Apoi pregatim cuptorul la 110 grade si o tava cu hartie de copt pe care posam bezelele.Eu am adaugat foarte putin in compozitie din gemul de capsuni, numai cat sa-i dea o aroma dar s-au si colorat rozaliu spre mov.Le bagati la cuptor pentru 1 ora -1 h 1/2, apoi oprim cuptorul dar nu scoatem tava pana nu se racesc bezelele , abia apoi o scoatem.

Se servesc cand s-au racit bine.pentru decor am mai presarat cateva inimioare mici de zahar de la Dr Otker.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu aroma de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele cu crema de ciocolata