Bezele cu nuca de cocos si merisoare

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 1942 vizualizari

 

Deoarece mi-a ramas mult albus am mai facut cateva dulciuri pentru sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri ou
  • un praf sare
  • 200 gr. zahar praf
  • 200 gr. nuca de cocos
  • cateva merisoare uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu nuca de cocos si merisoare:

Batem bine albusurile cu un praf de sare pana devine o spuma tare , adaugam cu grija zaharul praf , la urma incorporam si nuca de cocos.


Preincalzim cuptorul la 150°C. Tapetam o tava cu hartie de copt, spritam mici gramajoare, in mijlocul fiecareia asezam cate un merisor. Le introducem in cuptor si le coacem aprox. 20 minute, pana devin maronii. Se pregatesc foarte rapid.


Va doresc : Pofta buna !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca de cocos si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Sim0na 1

18.12.2012, 20:39

Foarte faine sunt

Rocsi 1

18.12.2012, 23:32

ANNA_46 1

19.12.2012, 12:01

Motan SimOna Rocsi multumesc frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bezele cu nuci