Bezele cu nuca de cocos si merisoare

de ANNA_46 in Dulciuri, 18 Dec 2012 | 3453 vizualizari

 

Deoarece mi-a ramas mult albus am mai facut cateva dulciuri pentru sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri ou
  • un praf sare
  • 200 gr. zahar praf
  • 200 gr. nuca de cocos
  • cateva merisoare uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu nuca de cocos si merisoare:

Batem bine albusurile  cu un praf de sare pana devine o spuma tare , adaugam cu grija zaharul praf , la urma incorporam si nuca de cocos.

Preincalzim cuptorul la 150°C. Tapetam o tava cu hartie de copt, spritam mici gramajoare, in mijlocul fiecareia asezam cate un merisor. Le introducem in cuptor si le coacem aprox. 20 minute, pana devin maronii. Se pregatesc foarte rapid.

Va doresc : Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca de cocos si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bezele