Biban cu sos dulce- acrisor

de Bunica in Peste, 6 Aug 2010 | 4129 vizualizari

 

Biban de mare dupa reteta postata de mihaelar63, dar adaptat dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati biban de mare
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura Oyster Sauce ( sos de stridii)
  • 1 lingura Sweet & Sour (sos dulce -acrisor)
  • 1 lingura Worcester Sauce
  • 200 ml. vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban cu sos dulce- acrisor:

Se curata pestele, se despica, se spala.


Din zeama si coaja razuita de lamaie,cateii de usturoi zdrobiti, sare, piper, maghiran,ulei de masline, 200 ml. vin alb, boia ,1 lingura Oyster Souce, 1 lingura Sweet & Sour, 1 lingura Worcester Souce se face un sos.


Bibanii se aseaza in tava, se pune ardeiul taiat fasii , se toarna sosul deasupre, se orneaza cu felii de rosie si se da la cuptorul incins pentru circa 45 minute.


 

TIPS-URI

1

Se serveste cald sau rece cu sau fara garnitura de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban cu sos dulce- acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Teo 1

11.08.2010, 23:08

chiar imi vine sa plec la BUC. dupa o portie !

Bunica 1

14.08.2010, 20:01

medi, cum sa te uit eu tocmai pe tine ! ti-am trimis si tie......si-ti trimit si.......

mihaelar63 1

18.08.2010, 21:34

cum de nu m-a ademenit mirosul sa ma prezint si eu la timp, pentru o bucata ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor