Biban cu sos dulce- acrisor

de Bunica in Peste, 6 Aug 2010 | 4388 vizualizari

 

Biban de mare dupa reteta postata de mihaelar63, dar adaptat dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati biban de mare
  • 1 lamaie
  • 1 rosie
  • 4 catei de usturoi
  • maghiran
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura Oyster Sauce ( sos de stridii)
  • 1 lingura Sweet & Sour (sos dulce -acrisor)
  • 1 lingura Worcester Sauce
  • 200 ml. vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban cu sos dulce- acrisor:

Se curata pestele, se despica, se spala.


Din zeama si coaja razuita de lamaie,cateii de usturoi zdrobiti, sare, piper, maghiran,ulei de masline, 200 ml. vin alb, boia ,1 lingura Oyster Souce, 1 lingura Sweet & Sour, 1 lingura Worcester Souce se face un sos.


Bibanii se aseaza in tava, se pune ardeiul taiat fasii , se toarna sosul deasupre, se orneaza cu felii de rosie si se da la cuptorul incins pentru circa 45 minute.


 

TIPS-URI

1

Se serveste cald sau rece cu sau fara garnitura de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban cu sos dulce- acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Teo 1

11.08.2010, 23:08

chiar imi vine sa plec la BUC. dupa o portie !

Bunica 1

14.08.2010, 20:01

medi, cum sa te uit eu tocmai pe tine ! ti-am trimis si tie......si-ti trimit si.......

mihaelar63 1

18.08.2010, 21:34

cum de nu m-a ademenit mirosul sa ma prezint si eu la timp, pentru o bucata ?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Caras romanesc la gratar