Biban la cuptor, cu lamai confiate

de Catalina L in Peste, 27 Feb 2020 | 153 vizualizari

 


O reteta cu biban proaspat cumparat la piata duminica.
L-am parfumat cu lamai confiate puse la borcan in septembrie - reteta aici.
 
 

 

INGREDIENTE

  • 1 Biban proaspat curatat si vidat
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • cimbru uscat
  • 3 linguri ulei de masline
  • lamaie confiata
  • sare, piper
  • 200 gr de ciuperci proaspete
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban la cuptor, cu lamai confiate:

Incalziti cuptorul la 180°C.


Spalati pestele curatat bine si uscati-l cu un prosop din hartie.


Curatati si taiati ciupercile felii.


Intr-o tigaie rumeniti ciupercile intr-un pic de ulei.


Puneti sare, piper si lasati apa din ciuperci sa se evaporeze. Lasati deoparte.


Taiati bibanul la suprafata. Puneti sare, piper.


Puneti sosul de rosii intr-o tava de marimea bibanului. Alungiti-l daca trebuie cu un pic de apa.


Puneti bibanul peste sosul de rosii. Arozati-l cu un pic de ulei de masline.


Asezati felii de lamaie confiata peste el si cimbru uscat.


Puneti in jurul lui lamaie confiata si dati la cuptorul incalzit la 180° C timp de 35 de minute.


Serviti bibanul acompaniat de ciuperci, de sosul de rosii si de lamaile confiate.


Minunat !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biban la cuptor, cu lamai confiate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rahela Velicu 1

28.02.2020, 17:18

Gherca Daniela 1

28.02.2020, 18:25

oanapl 1

03.03.2020, 23:00

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu legume si sos de rosii

de oanapl 6

ieri la 22:35

Bezele

ieri la 22:25

Turte cu faina neagra

de Lau 9

ieri la 21:56

RETETA RECOMANDATA
Chefal în sos provensal