Ciorba cu biban de mare

de Bunica in Peste, 4 Mar 2013 | 3302 vizualizari

 

Ciorba de peste este o ciorba pe care foarte multi ani nu am placut-o,pana intr-o zi ,cand am mancat ciorba de peste pe balta,facut de un pescar.

 

INGREDIENTE

  • 5 capatani +5 cozi biban de mare
  • un morcov
  • un patarnac
  • o ceapa
  • o bucata de telina
  • 3 linguri suc de rosii
  • 350-400 ml. zeama de varza(moare)
  • leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu biban de mare:

Legumele se curata,spala si se toaca marunt.


Intr-o oala de 4 l. punem apa la fiert.


Cand clocoteste apa adugam legumele.


Cand legumele sunt fierte pe jumatate se adauga sucul de rosii.


Dupa cateva clocote se adauga zeama de varza.Lasam la fiert pana dispare spuma si adaugam pestele(pestele a fost spalat cand l-am curatat).


Se mai fierbe 10-15 minute,apoi se stinge focul si se adauga leustean uscat,


La servire adaug leustean verde.


Se serveste dupa gust cu mamaliga si ardei iute.

 

TIPS-URI

1

Se poate adauga numai leustean verde,dar mi se pare ca leusteanul uscat are un gust mai pronuntat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu biban de mare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Anett 1

04.03.2013, 14:11

Hmmm imi place!

ianculubita 1

04.03.2013, 14:55

Buna si-mi place!!

mihaelar63 1

04.03.2013, 16:50

Ce interesant , cu moare
Promit ca incerc si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste