File de cod cu sos de lamaie

de Mihaela in Peste, 25 Iun 2009 | 8599 vizualizari

 

Aroma delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 file de cod (cred ca merge si alt fel de peste)
  • 100 g unt
  • suc de la o lamaie
  • patrunjel uscat, busuioc
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper - jumatate de lingurita din fiecare sau dupa gustul fiecaruia
  • 2 lingurite lemon pepper  - o combinatie intre lamaie si piper (dar merge si fara)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod cu sos de lamaie:

Intr-o cratita se topeste untul. Se adauga suc de lamaie, sare, piper, patrunjel, busuioc si usturoiul pisat. Se lasa pe foc pana se ingroasa putin, cam 10 min.


Se aseaza pestele intr-o tava si se toarna 2/3 din sos peste el. Se presara deasupra cu lemon pepper. Se acopera cu o folie si se da la cuptorul preincalzit la 175C pentru 15-20 min. Eu dupa 15 min am scos folia si l-am mai lasat sa se prajeasca putin.


Cand e gata se toarna restul de sos deasupra si se serveste.


Noi l-am servit cu cartofi natur si un pahar de vin alb! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

adry88 1

11.05.2011, 15:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Caras in solzi si sare