File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj

de nico15 in Peste, 5 Noi 2010 | 3978 vizualizari

 

Fara colesterol ideal, gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de macrou,
  • 3-4 cuburi de unt,
  • ulei ,
  • faina,
  • 3-4 linguri de smantana,
  • 50 g de capere,
  • zeama de lamaie,
  • 30 ml de vin alb,
  • 4 ciuperci mari,
  • foetaj,
  • 1 ou,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • 3 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj:

Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele.



Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si se mai lasa 3 minute. Se scoate pestele pe hartie absorbanta, in tigaie mai adaugam si celelalte doua cuburi de unt, adaugam smantana, zeama de lamaie si caperele, sare si piper si lasam pana se leaga putin, dupa care il adaugam peste peste.



Putem servi pestele alaturi de ciuperci in foetaj. Ciupecile se curata de membrana si se umplu cu amestecul rezultat din ceapa taiata marunt, coditele de ciuperci tocate marunt, ardeiul cubulete se sparge un om si se amesteca compozitia trecand la umplerea lor.



Se taie foaia de aluat se pune ciuperca in mijloc se condimenteaza, se acopera cu foetajul se unge cu ulei si se da la cuptor, se unde cu un pic de ou deasupra pentru a prinde o culoare frumoasa.





Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ela 1

05.11.2010, 22:35

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:13

vanilla 1

09.11.2010, 16:39

AM ADAUGAT LA FAV CA RETETA ASTA NU-I DE PIERDUT!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor