File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj

de nico15 in Peste, 5 Noi 2010 | 3718 vizualizari

 

Fara colesterol ideal, gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri de macrou,
  • 3-4 cuburi de unt,
  • ulei ,
  • faina,
  • 3-4 linguri de smantana,
  • 50 g de capere,
  • zeama de lamaie,
  • 30 ml de vin alb,
  • 4 ciuperci mari,
  • foetaj,
  • 1 ou,
  • 1 ardei,
  • 1 ceapa,
  • 3 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj:

Fileurile de peste se vor trece printr-un strat de faina subtire, dupa care se vor aseza in tigaia in care au pus doua cubulete de unt si evident ulei pentru a se praji pestele.



Dupa ce se-ntoarce pe ambele parti, peste, peste se adauga vinul alb si se mai lasa 3 minute. Se scoate pestele pe hartie absorbanta, in tigaie mai adaugam si celelalte doua cuburi de unt, adaugam smantana, zeama de lamaie si caperele, sare si piper si lasam pana se leaga putin, dupa care il adaugam peste peste.



Putem servi pestele alaturi de ciuperci in foetaj. Ciupecile se curata de membrana si se umplu cu amestecul rezultat din ceapa taiata marunt, coditele de ciuperci tocate marunt, ardeiul cubulete se sparge un om si se amesteca compozitia trecand la umplerea lor.



Se taie foaia de aluat se pune ciuperca in mijloc se condimenteaza, se acopera cu foetajul se unge cu ulei si se da la cuptor, se unde cu un pic de ou deasupra pentru a prinde o culoare frumoasa.





Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

ela 1

05.11.2010, 22:35

epurasha2bb 1

06.11.2010, 11:13

vanilla 1

09.11.2010, 16:39

AM ADAUGAT LA FAV CA RETETA ASTA NU-I DE PIERDUT!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste