Bilute cu cacao

de mena29 in Dulciuri, 25 Dec 2010 | 4021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina;
  • 100 g zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat;
  • 1 albus;
  • 175 g faina;
  • 50 g cacao;
  • 150 g amidon alimentar.
  • Pentru glazura:
  • 100 g ciocolata alba menaj,
  • 2 linguri ulei;
  • bombonele pentru ornament.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute cu cacao:

Pregatim un aluat din toate ingredientele din care formam bilute pe care le coacem in tava tapetata cu hartie de copt, 15-20 min. la 180 grade(depinde de cuptor).Intr-o craticioara radem ciocolata si o amestecam cu cele doua linguri de ulei.Tinem craticioara pe abur pana ciocolata devine fluida.Inmuiem bilutele in glazuta si ornam dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

25.02.2011, 22:03

Vai Mena cat sunt de dulci am servit muuuulte pentru maine la cafea

mena29 1

27.02.2011, 21:31

Mihaela multumesc!

mena29 1

27.02.2011, 21:31

Ruxy,ma bucur mult ca-ti plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coapte