Bilute de post tavalite in cocos

de papabundetot in Dulciuri, 16 Iun 2013 | 1525 vizualizari

 

Atunci cand e prea cald si nu vrei sa pornesti focul,sau daca tineti post si totusi aveti pofta de ceva dulce,va recomand cu mare incredere acest desert,foarte simplu de preparat si extrem de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr miez de nuca
  • 150 gr curmale
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr ulei de cocos.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de post tavalite in cocos:

In 2 vase diferite am pus nucile si curmalele in apa si le-am lasat acolo cam…7-8 ore sa se inmoaie. Spre seara cand s-au inmuiat ,am scurs apa si atat nucile cat si curmalele le-am bagat la blender,s-a format asa ca o pasta,peste care am adaugat ulei de cocos,am amestecat si apoi am luat cate putin si am format bilute din acest amestec pe care le-am trecut apoi prin nuca de cocos maruntita.


Atat! Foarte simplu,delicios si as indrazni sa spun si sanatos tinand cont de ingrediente…ce spuneti?! Merita incercat.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de post tavalite in cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Anett 1

16.06.2013, 12:34

iri_iri 1

16.06.2013, 14:34

Rocsi 1

16.06.2013, 20:32

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de post cu nuca de cocos