Bilute de post tavalite in cocos

de papabundetot in Dulciuri, 16 Iun 2013 | 2927 vizualizari

 

Atunci cand e prea cald si nu vrei sa pornesti focul,sau daca tineti post si totusi aveti pofta de ceva dulce,va recomand cu mare incredere acest desert,foarte simplu de preparat si extrem de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr miez de nuca
  • 150 gr curmale
  • 50 gr nuca de cocos
  • 30 gr ulei de cocos.
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de post tavalite in cocos:

In 2 vase diferite am pus nucile si curmalele in apa si le-am lasat acolo cam…7-8 ore sa se inmoaie. Spre seara cand s-au inmuiat ,am scurs apa si atat nucile cat si curmalele le-am bagat la blender,s-a format asa ca o pasta,peste care am adaugat ulei de cocos,am amestecat si apoi am luat cate putin si am format bilute din acest amestec pe care le-am trecut apoi prin nuca de cocos maruntita.

Atat! Foarte simplu,delicios si as indrazni sa spun si sanatos tinand cont de ingrediente…ce spuneti?! Merita incercat.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de post tavalite in cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Anett 1

16.06.2013, 12:34

iri_iri 1

16.06.2013, 14:34

Rocsi 1

16.06.2013, 20:32

Delicioase!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Bomboane de post cu nuca de cocos