Biscotti

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 1 Mai 2010 | 1694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cană nuci/migdale, prăjite şi tocat grosier
  • 1 linguriţă (5 g) praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 260 grame faina
  • 150 grame  zahăr 
  • 3 oua mari
  •  vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti:

Nucile/migdalele le prajiti intr-o tigaie de teflon fara pic de grasime sau intr-o tava la cuptor,dar aveti grija sa nu se arda ca eu le-am ars si nu am mai pus decat cateva.


Ouale(tr sa fie mari,eu am avut mai micute si am pus 4,dar a trebuit sa mai adaug faina la sfarsit) se bat impreuna cu vanilia.Zaharul,faina si praful de copt se amesteca bine,apoi se toarna treptat amestecul de oua si nucile/migdalele.Trebuie sa rezulte un aluat usor de modelat.Pe masa infainata se formeaza un rulou pe care il aplatizam.Se aseaza in tava tapetata cu faina de copt si se da la cuptor pt aprox 30 min(la inceput focul mai iute sa creasca,apoi la foc mic).Se scoate pe un gratar de bucatarie si se lasa la racit 10 min,apoi cu un cutit zimtat se taie felii de grosime potrivita si se pun din nou pe hartie de copt si se mai dau 10 min la cuptor pana se rumenesc(trebuie intoarse si pe-o parte si pe alta).Sunt foarte buni la o cafea dimineata.Se pastreaza intr-o cutie metalica inchisa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Michelle 1

01.05.2010, 15:28

mihaelar63 1

01.05.2010, 23:31

si eu vreu langa cafeluta vreo doi

adry88 1

07.07.2011, 17:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Prajitura din foi de napolitane cu doua creme