Prajitura cu visine

de Ela68 in Prajituri, 9 Iun 2013 | 6256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 210 gr faina
  • 210 gr zahar
  • un praf de sare
  • 1 kg visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, se adauga zaharul si se bat in continuare pana se obtine o bezea. Adaugam galbenusurile si uleiul amestecand in continuare cu mixerul.


Incorporam faina treptat, sa nu iasa aerul din compozitie.


Turnam in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu unt si nivelam.


Scoatem samburii de la visine si le aranjam peste pandispan.


Coacem 25-30 minute in cuptorul incins in prealabil, la foc minim, pe etajul cel mai de sus . Avand cuptor cu gaz, am constatat ca asta e metoda cea mai buna ca baza pandispanului sa nu se arda.


Scoatem din cuptor si lasam la racit. Presaram zahar pudra si portionam.


 

TIPS-URI

1

dimensiunea tavii 23x40 cm.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

merisor 1

11.06.2013, 07:52

Moaaa, ce bine arata visinele acolo!

Panacris 1

11.06.2013, 12:49

Pe lista de preparat!

Ela68 1

11.06.2013, 14:28

daaaa, e vremea lor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu "Ceva fin" si zmeura