Biscotti cu migdale

de RuxyRux in Dulciuri, 5 Ian 2011 | 2204 vizualizari

 

Crocanti, cu o forma lunga si curbata plini de bucati de migdale acesti biscotii sunt incredibil de buni mai ales daca sunt cufundati in ciocolata...sunt serviti la sarbatori, in ocazii speciale sau la ceaiul de la ora 5...

 

INGREDIENTE

  •   145 gr migdale
  • 5 gr praf copt
  • un praf sare
  • 260 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 oua mari
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de migdale  
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu migdale:

1. Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti alunele la copt 8-10 minute. Zdrobiti-le apoi in bucati mari.


2. Intr-un bol bateti ouale si esentele impreuna. lasati deoparte.


3. Faina, zaharul, praful de copt si sarea amestecati-le putin ( 30 sec)la mixer.


4. Adaugati putin cate putin oul si apoi migdalele bucati in doua transe.


5. Transferati aluatul pe o suprafata infainata si apoi formati un rulou lung de 35 cm si inalt de 8-10 cm.


6. Puneti aluatul pe o hartie de copt si coaceti la 150 grade pentru 30 de min. Scoateti pe un gratar lasati la racit 10 minute apoi cu un cutit fara zimti taiati felii si asezati-le pe o hartie de copt. Dati pentru zece minute la 150 grade la copt, scoateti si intoarceti pe partea cealalta, si dati inca zece minute la cuptor.


Raciti complet.


7. La beau marin topiti doua ciocolate negre impreuna cu doua lingurite unt . Inmuiati biscotti in ciocolata doar pana la un sfert din lungime.


Serviti cu placere....


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

Crista_Luca 1

06.01.2011, 10:57

sunt foarte buniiiiiiiiii vreau si eu

Criss 1

06.01.2011, 13:47

Super! Si eu vreau.

RuxyRux 1

06.01.2011, 15:13

Cristina, Criss...cu drag!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete din foietaj cu ciocolata si nuca