Biscotti cu migdale si merisoare

de Criss in Prajituri, 14 Dec 2011 | 2999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -100 g ciocolata alba
  • -50 g unt
  • -2 oua
  • -80 g migdale
  • -50 g merisoare (puteti inlocui cu stafide)
  • -1 lingura coji de portocale confiate
  • -125 g zahar
  • -280 g faina
  • -1 praf de copt
  • -esenta de migdale
  • -1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu migdale si merisoare:

Migdalele le prajim intr-o tigaie de teflon. Atentie sa nu se arda. Ciocolata o rupem bucatele si o topim la MO impreuna cu untul. Ouale le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si le batem pana isi dubleaza volumul. Adaugam ciocolata, esenta de migdale si batem in continuare. Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si migdalele prajite prajite, merisoarele si coaja de portocale. Compozitia rezultata o punem in frigider pentru cel putin 30 minute. Daca nu sunteti in criza de timp, lasati o ora.


Dupa cele 30 de minute scoatem compozitia din frigider, o impartim in 3 bucati si pe planseta infainata facem 3 suluri cu diametru de aproximativ 3 cm. Punem sulurile intr-o tava pe hartie de copt si coacem 25 minute in cuptorul preincalzit.

Le lasam 10-15 minute sa se raceasca, apoi le taiem in felii de aproximativ 1 cm grosime. Le punem inapoi in tava si mai coacem 10 minute.


Deliciosi, putin crocanti dar foarte aromati si buni. Se pastreaza foarte bine intr-o cutie metalica (asta daca n-aveti soareci ) :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu migdale si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

kamy 1

15.12.2011, 14:27

ce buni sunt

Criss 1

17.12.2011, 12:33

Multumesc dragelor.

Criss 1

17.12.2011, 12:33

Mirela, eu am umplut cutia, dar degeaba. Au avut altii grija sa nu stea prea mult timp umpluta.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Sarmalute cu praz in dovleac

de abetina 3

ieri la 20:44

MUȘCHIULEȚ ÎMPLETIT ( CU PESTO ȘI ROȘII USCATE)

ieri la 10:50

Gogosele rapide cu scortisoara

ieri la 10:49

Aperitiv cartofi surpriza

de GeorgiG 5

pe 18.09 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Caise