Biscuiti fragezi pentru micul dejun

de mickyapostu in Prajituri, 16 Feb 2012 | 5609 vizualizari

 

Va propun niste biscuiti foarte fragezi, simpli si gustosi,numai buni pentru micul dejun sau pentru o gustare cand te apuca asa o pofta!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 2 lingurite si jumatate praf de copt
  • un praf de sare
  • 70 g unt
  • 250 ml lapte batut
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi pentru micul dejun:

Amestecati faina, sarea si praful de copt impreuna cu untul rece taiat cubulete pana obtineti un aluat faramicios. Adaugati apoi laptele si amestecati usor. Aluatul nu trebuie lucrat prea mult, nu este nici o problema daca nu este foarte omogen.


Intindeti aluatul pe blatul de lucru presarat cu faina, apoi pliati-l in trei ca si cum ati inchide o scrisoare. Intindeti-l din nou si repetati operatiunea de vreo 2-3 ori. Incercati sa nu adaugati prea multa faina.


Intindeti aluatul si decupati cercuri cu un pahar, nu prea subtiri. Eu le-am subtiat prea mult, ar fi mers mai grosute sa fie mai consistente si mai pufoase. Ungeti cu lapte apoi puneti biscuitii in tava si coaceti timp de 12-15 minute la foc potrivit. Nu uitati sa incalziti cuptorul inainte. Serviti calzi cu unt si dulceata dimineata sau seara impreuna cu un pahar de lapte cald.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 10:52

mena29 1

21.12.2012, 22:30

Bya Ralu 1

12.02.2013, 21:16

pap si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata - Croissants