Biscuiți cu banane și musli

de elucubratiiculinare in Prajituri, 4 Apr 2012 | 1777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari coapte,
  • 2 căni făină,
  • 2 căni musli cu fructe,
  • 1 cană zahăr,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • esență vanilie.
  • 100 g margarină.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți cu banane și musli:

Bananele se curăță de coajă, se pun într-un castron și se presează cu o furculiță până se fac piure. Adăugăm zahărul și esența de vanilie și amestecăm bine. Margarina se pune într-o crăticioară pe foc si se va lăsa până se va topi.


Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm peste piureul de banane, amestecul de făină. După ce se încorporează toată făina, adăugăm și margarina topită și amestecăm bine. La sfârșit adăugăm musli cu fructe și amestecăm până la omogenizare.


Într-o tavă unsă cu margarină sau tapetată cu hârtie pergament, punem cu o linguriță grămăjoare la 3 cm una de alta. Se dau la cuptor (încălzit în prealabil) la 180 grade C pentru 15 minute.


Se servesc după ce se răcesc. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți cu banane și musli" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

oana_pisicutza16 1

04.04.2012, 22:45

yammy foarte buni biscuitii

jolygina 1

05.04.2012, 09:56

foarte sanatosi

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:29

bun,bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori