Biscuiți cu banane și musli

de elucubratiiculinare in Prajituri, 4 Apr 2012 | 3335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari coapte,
  • 2 căni făină,
  • 2 căni musli cu fructe,
  • 1 cană zahăr,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • esență vanilie.
  • 100 g margarină.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți cu banane și musli:

Bananele se curăță de coajă, se pun într-un castron și se presează cu o furculiță până se fac piure. Adăugăm zahărul și esența de vanilie și amestecăm bine. Margarina se pune într-o crăticioară pe foc si se va lăsa până se va topi.

Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm peste piureul de banane, amestecul de făină. După ce se încorporează toată făina, adăugăm și margarina topită și amestecăm bine. La sfârșit adăugăm musli cu fructe și amestecăm până la omogenizare.

Într-o tavă unsă cu margarină sau tapetată cu hârtie pergament, punem cu o linguriță grămăjoare la 3 cm una de alta. Se dau la cuptor (încălzit în prealabil) la 180 grade C pentru 15 minute.

Se servesc după ce se răcesc. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți cu banane și musli" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

oana_pisicutza16 1

04.04.2012, 22:45

yammy foarte buni biscuitii

jolygina 1

05.04.2012, 09:56

foarte sanatosi

bucatarimcudiana 1

05.04.2012, 11:29

bun,bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

ieri la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Degetele