Biscuiti

de simo_brkic in Dulciuri, 28 Dec 2011 | 3226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 300 g faina
  • 150 g unt (temperatura frigiderului )
  • aroma dorita-vanilia
  • 120 g zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Intr-un vas se amesteca faina cu untul si se framanta pana cand se obtine un aluat sfaramicios, apoi se adauga galbenusurile cu zaharul si vanilia (aroma) si se continua framantarea. Se da la frigider circa 30 minute (invelit in foaie de ceolofan) dupa care se intinde o foaie din care se taie formele dorite. Acestea se baga apoi la cuptor timp de circa 10 minute la 180 grade, in tava cu foaie de copt sau unsa cu unt si faina.

TIPS-URI

1

deasupra puteti pune ciocolata topita, nuca de cocos, zahar vanilat, marmelada sau pasta de zahar colorata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitana