Biscuiti

de Valyvalentyna in Dulciuri, 22 Mai 2014 | 2975 vizualizari

 

f usor de preparat..!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de unt {la temperatura camerei},
  • 1-2 cani de zahar pudra,
  • 2 cani de faina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Incalzim cuptorul la 180 de grade, tapetam cu hirtie de copt tavile.

Intr-un castron mai maricel adaugam untul, zaharul si faina si amestecam pina obtinem un aluat dens. Formam o minge din aluat cu palmele apoi ruleaza aluatul pe o suprafata pudrata cu faina sau zahar pudra. Folosim sucitorul frecat bine cu faina ca sa nu se lipeasca. Taie rondele sau cu o forma mica rotunda {pahar mic}, repeta asa pina termini aluatul bagam tavile la cuptor pt. 16-18 minute {pina biscuiti devin aurii}. Apoi lasa-i sa se raceasca pe tava apoi servim cu gem, fineti etc.

TIPS-URI

1

Se servesc cu cafea,ceai,lapte...Sunt f f buni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt