Desert pasca traditionala

de MotanLaOale in Dulciuri, 14 Apr 2018 | 2521 vizualizari

 

Din aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat subtire.
Bineinteles ca au fost facute in bucataria cea noua a fiicei.
"Bunatati de Paste"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de cozonac
  • 750 g branza de vaci
  • 200 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 100 g stafide
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca traditionala:

Branza se amesteca cu zaharul, zaharul vanilat, galbenusurile si stafidele.


Din aluat se intinde o foaie subtire si se pune intr-o tava rotunda cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt.


Se intinde si o fasie lunga care se pune pe peretele tavii si se lipeste bine de fund.


Se pune branza in tava si se niveleaza frumos si uniform.


La mine branza a fost pana la nivelul marginii de coca, asa ca nu am avut ce sa indoi la margine.


Se poate pune pe margine si impletitura si alte figuri, dar mie imi place simpla, cu coca putina.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 minute.


Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit.


Se taie rece si se serveste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca traditionala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

-Marius- 1

22.04.2019, 07:48

Panacris 1

22.04.2019, 13:01

MotanLaOale 1

22.04.2019, 16:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cozonac fara framantare sau cu framantare redusa