Biscuiti aromati cu faina integrala

de Ela68 in Dulciuri, 9 Dec 2014 | 1544 vizualizari

 

Astazi am preparat biscuiti din faina integrala, o reteta foarte simpla si la indemana oricui. Sunt aromati si perfecti langa o cana cu ceai sau cafea. Pacat ca se termina atat de repede ! Data viitoare voi face portie dubla !

 

INGREDIENTE

  • 130 gr faina integrala
  • 120 gr faina alba tip 550
  • 120 gr Rama ( sau unt )
  • 125 gr zahar brun
  • 1 ou
  • coaja rasa de la doua portocale
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 vraf lingurita pudra de ghimbir
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti aromati cu faina integrala:

1. Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul si se mixeaza pana ce acesta se topeste si rezulta o crema spumoasa. Adaugam sarea si oul si batem in continuare cu mixerul pana la omogenizare.


2. Combinam cele doua tipuri de faina. Turnam amestecul de margarina si zahar, scortisoara, ghimbirul si coaja de portocala si amestecam usor cu ajutorul unei spatule pana obtinem o bila de aluat.


3. O infasuram in tipla si o dam la frigider 15-20 minute.


4. Intindem aluatul intre doua folii de plastic si decupam biscuiteii cu ajutorul formelor. Aici, fiecare se poate juca cu imaginatia.


5. Incalziti cuptorul la 180 grade C. Coaceti biscuitii 10-15 minute intr-o tava tapetata cu hartie de copt . In momentul in care incep sa prinda culoare pe margine, sunt gata. Nu este nevoie sa-i tineti mai mult, caci se intaresc.Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.


6. Se pot pastra in cutii metalice sau de carton.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti aromati cu faina integrala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Xandrinne 1

22.12.2014, 18:39

Minunate!!

-Licurici- 1

27.07.2015, 08:22

Super buni biscuitii, iar prezentarea imi place mult!

Ela68 1

27.07.2015, 22:24

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti