Biscuiti cangur

de Sidy in Dulciuri, 1 Mar 2012 | 2791 vizualizari

 

Le zice asa ca iti scartie in gura si sar ca un cangur... buni de dat copiilor(nepotilor) linga un pahar cu lapte caldut.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina
  • 180 g zahar
  • 2 oua
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • 350 g faina
  • 1/2 de pachetel praf de copt
  • 5 cescute( de cafea) cu fulgi de porumb
  • 100 g ciocolata taiata
  • 125 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cangur:

Untul,zaharul,ouale,zaharul vanilat si faina se pun intr-un castron mare si se amesteca .Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija.


Cuptorul se incalzeste la 180°C.


Tava se acopera cu hartie de copt si se unge.


Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci ,care se pun in tava unsa la cativa cm distanta intre ele.


La copt ,se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta.


Se coc circa 30 de minute pana devin aurii.


Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte .


Daca incepeti sa mancati din biscuiti...nu va mai lasati de ei.


Pofta mare !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cangur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

01.03.2012, 23:33

buni buni

Ubulika 1

02.03.2012, 11:47

nilgun 1

21.07.2013, 10:55

yummy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu