Biscuiti Cristal

de Giana in Prajituri, 2 Oct 2013 | 3427 vizualizari

 

Dulci, crocanti la exterior, fragezi in interior.

 

INGREDIENTE

  • 100 g margarina
  • 9 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 pahar zahar pudra (paharul cu care am masurat este de 200 ml), puteti sa puneti mai putin zahar pt ca ies foarte dulci
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (am masurat 3,5 pahare)
  • zahar pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cristal:

Se amesteca margarina cu uleiul, oul, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se framanta compozitia cu faina si praful de copt pana obtinem un aluat tare. Se pune zaharul pentru ornat pe o farfurie. Facem bilute de marimea unei nuci, le dam prin zahar si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem biscuitii la 170 grade C pana se rumenesc dedesubt (la mine s-au copt in 20 min).


Cand ii scoatem din cuptor ei vor fi moi, insa dupa ce se racesc devin crocanti si se farama in gura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cristal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

AndreeaCristea11 1

13.10.2013, 14:41

Cam cati biscuiti ies din cantitatile de mai sus? exact cati sunt in ultima imagine? Par asa de deliciosi! de-abia astept sa ii prepar :>

Giana 1

15.10.2013, 08:11

Da Andreea, mi-au iesit cati sunt in imagine (+3-4 bucati care n-au mai rezistat pana la poza si au fost mancati), eu i-am facut mai maricei cu diametrul de aprox. 5 cm.
Ma bucur ca ti-a placut reteta, sper sa-ti placa si gustul, sunt foarte usor de preparat.

Ramonaa 1

10.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana