Biscuiti Cristal

de Giana in Prajituri, 2 Oct 2013 | 7005 vizualizari

 

Dulci, crocanti la exterior, fragezi in interior.

 

INGREDIENTE

  • 100 g margarina
  • 9 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 pahar zahar pudra (paharul cu care am masurat este de 200 ml), puteti sa puneti mai putin zahar pt ca ies foarte dulci
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • faina cat cuprinde (am masurat 3,5 pahare)
  • zahar pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti Cristal:

Se amesteca margarina cu uleiul, oul, zaharul pudra si zaharul vanilat. Se framanta compozitia cu faina si praful de copt pana obtinem un aluat tare. Se pune zaharul pentru ornat pe o farfurie. Facem bilute de marimea unei nuci, le dam prin zahar si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem biscuitii la 170 grade C pana se rumenesc dedesubt (la mine s-au copt in 20 min).

Cand ii scoatem din cuptor ei vor fi moi, insa dupa ce se racesc devin crocanti si se farama in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Cristal" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

AndreeaCristea11 1

13.10.2013, 14:41

Cam cati biscuiti ies din cantitatile de mai sus? exact cati sunt in ultima imagine? Par asa de deliciosi! de-abia astept sa ii prepar :>

Giana 1

15.10.2013, 08:11

Da Andreea, mi-au iesit cati sunt in imagine (+3-4 bucati care n-au mai rezistat pana la poza si au fost mancati), eu i-am facut mai maricei cu diametrul de aprox. 5 cm.
Ma bucur ca ti-a placut reteta, sper sa-ti placa si gustul, sunt foarte usor de preparat.

Ramonaa 1

10.11.2013, 11:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu ciocolata