Inimi cu ciocolata

de divainbucatarie in Prajituri, 11 Feb 2011 | 2903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g unt
  • 150g zahar
  • 3 linguri de miere
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita de scortisoara
  • coaja rasa de la o lamaie
  • cateva picaturi esenta de vanilie
  • 1 lingura de apa minerala
  • 1 ou
  • 450g faina
  • Pentru glazura:
  • 200 g ciocolata topita la baine-marie, amestecata cu 4 linguri de lapte
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi cu ciocolata:

Pentru inceput batem untul spuma. Adaugam zaharul, mierea de albine, scortisoara, coaja de lamaie, esenta de vanilie si apa minerala. Le mixam pana se topeste zaharul si compozitia arata ca o spuma. Punem apoi oul si continuam sa mixam.

La sfarsit adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt. Obtinem un aluat moale, pe care il impachetam in folie alimentara. Il dam la frigider pentru o ora.


Cand aluatul s-a intarit, il intindem pe un fund pe care am presarat putina faina. Taiem biscuitii cu forme de inima. Ii coacem 8-10 minute in cuptorul preancalzit la 180°C.Cat timp se coc biscutii preagtim glazura de ciocolata, astfel incat atunci cand ii scoatem scufundam jumatate de biscuit in ciocolata topita. Ii punem la uscat pe un gratar sau pe hartie de copt

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

divainbucatarie 1

22.02.2011, 08:54

VA MULTUMESC MULT!!!

puideom150 1

26.02.2011, 12:02

Foarte frumoasa prezentare!

adry88 1

04.07.2011, 16:03

tare frumoase

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Twix