Biscuiti cu bere si cascaval

de Bianca20 in Dulciuri, 17 Aug 2015 | 7228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • 200 g cascaval;
  • 1 lgt. sare;
  • 50 g unt;
  • 150 ml bere;
  • 1/4 lgt. piper negru;
  • 1/4 lgt. piper alb;

In plus: 1 galbenus + 2 lg apa; susan, mac etc;

Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu bere si cascaval:

Faina se pune intr-un bol impreuna cu sarea si piperul. Se adauga untul rece si taiat cubulete si se amesteca pana la obtinerea unui aluat faramicios. Se adauga cascavalul ras si berea. Se framanta si se mai adauga faina sau bere daca mai este nevoie. Se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru 60 de minute.

Dupa trecerea timpului, se scoate aluatul si se imparte in doua. Se intinde cate o foaie cu sucitorul direct pe hartia de copt. Se inlatura marginile si se taie in triunghiuri sau dupa preferinta. Se ung cu galbenusul de ou si se presara susan, mac sau alte seminte. Se dau la cuptor la 180 de grade timp de 15-20 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu bere si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Panacris 1

17.08.2015, 18:21

Rocsi 1

17.08.2015, 21:10

Ce grozavi si ce mult imi plac!

RuxyRux 1

18.08.2015, 19:24

Ce bunatate!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu bostan si mere