Biscuiti cu bere si cascaval

de Bianca20 in Dulciuri, 17 Aug 2015 | 4704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • 200 g cascaval;
  • 1 lgt. sare;
  • 50 g unt;
  • 150 ml bere;
  • 1/4 lgt. piper negru;
  • 1/4 lgt. piper alb;

In plus: 1 galbenus + 2 lg apa; susan, mac etc;

Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu bere si cascaval:

Faina se pune intr-un bol impreuna cu sarea si piperul. Se adauga untul rece si taiat cubulete si se amesteca pana la obtinerea unui aluat faramicios. Se adauga cascavalul ras si berea. Se framanta si se mai adauga faina sau bere daca mai este nevoie. Se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru 60 de minute.


Dupa trecerea timpului, se scoate aluatul si se imparte in doua. Se intinde cate o foaie cu sucitorul direct pe hartia de copt. Se inlatura marginile si se taie in triunghiuri sau dupa preferinta. Se ung cu galbenusul de ou si se presara susan, mac sau alte seminte. Se dau la cuptor la 180 de grade timp de 15-20 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu bere si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

17.08.2015, 18:21

Rocsi 1

17.08.2015, 21:10

Ce grozavi si ce mult imi plac!

RuxyRux 1

18.08.2015, 19:24

Ce bunatate!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura ciocolatoasa

ieri la 21:12

Iepurasi dulci

ieri la 20:30

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura ciocolatoasa

ieri la 21:12

Iepurasi dulci

ieri la 20:30

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci si nuca