Biscuiti cu bere si cascaval

de Bianca20 in Dulciuri, 17 Aug 2015 | 2994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • 200 g cascaval;
  • 1 lgt. sare;
  • 50 g unt;
  • 150 ml bere;
  • 1/4 lgt. piper negru;
  • 1/4 lgt. piper alb;

In plus: 1 galbenus + 2 lg apa; susan, mac etc;

Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu bere si cascaval:

Faina se pune intr-un bol impreuna cu sarea si piperul. Se adauga untul rece si taiat cubulete si se amesteca pana la obtinerea unui aluat faramicios. Se adauga cascavalul ras si berea. Se framanta si se mai adauga faina sau bere daca mai este nevoie. Se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru 60 de minute.

Dupa trecerea timpului, se scoate aluatul si se imparte in doua. Se intinde cate o foaie cu sucitorul direct pe hartia de copt. Se inlatura marginile si se taie in triunghiuri sau dupa preferinta. Se ung cu galbenusul de ou si se presara susan, mac sau alte seminte. Se dau la cuptor la 180 de grade timp de 15-20 de minute. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu bere si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

17.08.2015, 18:21

Rocsi 1

17.08.2015, 21:10

Ce grozavi si ce mult imi plac!

RuxyRux 1

18.08.2015, 19:24

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si fructe de merisor