Biscuiti cu bere si cascaval

de Bianca20 in Dulciuri, 17 Aug 2015 | 2051 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina;
  • 200 g cascaval;
  • 1 lgt. sare;
  • 50 g unt;
  • 150 ml bere;
  • 1/4 lgt. piper negru;
  • 1/4 lgt. piper alb;

In plus: 1 galbenus + 2 lg apa; susan, mac etc;

Portii: 50
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu bere si cascaval:

Faina se pune intr-un bol impreuna cu sarea si piperul. Se adauga untul rece si taiat cubulete si se amesteca pana la obtinerea unui aluat faramicios. Se adauga cascavalul ras si berea. Se framanta si se mai adauga faina sau bere daca mai este nevoie. Se impacheteaza in folie alimentara si se da la frigider pentru 60 de minute.


Dupa trecerea timpului, se scoate aluatul si se imparte in doua. Se intinde cate o foaie cu sucitorul direct pe hartia de copt. Se inlatura marginile si se taie in triunghiuri sau dupa preferinta. Se ung cu galbenusul de ou si se presara susan, mac sau alte seminte. Se dau la cuptor la 180 de grade timp de 15-20 de minute. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu bere si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Panacris 1

17.08.2015, 18:21

Rocsi 1

17.08.2015, 21:10

Ce grozavi si ce mult imi plac!

RuxyRux 1

18.08.2015, 19:24

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata Cerisa