Biscuiti cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 24 Mar 2013 | 1160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g margarina(la temperatura camerei)
  • 1 ou
  • 200 g zahar pudra
  • 3 linguri de cacao
  • 1 esenta rom
  • 1/2 praf de copt
  • cca 400 g faina
  • crema
  • 100 g branza
  • 2 linguri margarina
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • decor
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu branza:

Punem margarina într-un bol cu oul, zahar pudra, cacao si le amestecam. Apoi adaugam praful de copt, esenta si treptat adaugam faina. Framantam pâna când obtinem un aluat moale usor de modelat. Dam la frigider 15 minute


Pregatim crema: intr-un bol adaugam branza cu zaharul si le mixam. Adaugam margarina si amestecam pana devine o compozitie usor de modelat.


Scoatem compozitia de la frigider si rupem bucatele din aluat. Facem bilute cam cat o nuca si le apasam usor cu mana (le facem ca un cosulet) iar in mijloc ii adaugam o biluta mica de crema de branza. Prindem marginile si infasuram branza bine inauntru. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Repetam asa si cu restul de aluat dar lasam distante intre ele. Le coacem cca timp de 20 minute. Le lasam sa se raceasca.


Dupa racire la ungem cu ciocolata topita (ciocolata mea nu a fost tocmai buna)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

24.03.2013, 17:31

ms luana

Rocsi 1

24.03.2013, 21:31

Cred ca sunt buni!

Lau 1

25.03.2013, 09:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem