Biscuiti cu busuioc si cimbru

de Oana in Prajituri, 28 Mai 2015 | 1391 vizualizari

 

Au iesit extraordinari, cu o aroma deosebita! 

 

INGREDIENTE

    • faina alba- 125 gr
    • lapte- 60 ml
    • galbenus de ou- 1 buc
    • zahar- 50 gr
    • unt- 60 gr
    • turmeric- 1 /2 lingurita
    • busuioc si cimbru uscate- 1 /2 lingurita
    • praf de copt- 1/2 lingurita
    • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu busuioc si cimbru:



  • Amestecati intr-un bol incapator faina cu praful de copt, turmericul, busuiocul si cimbrul, zaharul si un praf de sare




  • Topiti untul si amestecati-l separat cu laptele si galbenusul de ou




  • Adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm




  • Daca mai este nevoie puteti sa mai presarati deasupra cate putina faina, sa puteti framanta mai usor




  • Puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute




  • Puneti apoi aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului




  • Setati aparatul pe pozitia 2 pentru biscuiti mari si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt




  • Coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, pana se rumenesc usor deasupra




  • Cand se racesc se pudreaza cu zahar





Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti intinde foaia de aluat si decupa biscuiti cu forme de biscuiti, daca nu aveti un aparat special

2

Din cantitatea de aluat de mai sus au iesit o tava de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu busuioc si cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

30.05.2015, 11:07

Interesant!

Oana 1

30.05.2015, 22:34

Aroma de busuioc si cimbru este foarte subtila, sunt tare aromati si buni!

Andra_Constantinescu 1

02.06.2015, 22:44

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni in straturi