Biscuiti cu cacao

de oanapl in Dulciuri, 8 Ian 2017 | 324 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori
Eu am pregatit acesti biscuiti deliciosi cu ajutorul fetitei mele. M-am bucurat foarte tare cand am vazut cat de incantata a fost sa ma ajute (de fapt, ea a facut mai bine de jumatate din treaba).

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 100 g unt
  • 80 g zahar
  • 1 galbenus
  • 1 lingura de smantana
  • 20 g cacao
  • 1 lingura esenta de vanilie
Portii: 19
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cacao:

Freci untul moale cu zaharul macinat, pana la topirea acestuia. Adaugi smantana, galbenusul, vanilia si amesteci bine.

Amesteci faina cu cacaua si cerni acest amestecat peste compozitia lichida. Framanti o bila de aluat pe care o dai la rece pentru o ora.

Intinzi o foaie de aluat si cu ajutorul unei forme rotunde sau un pahar, decupezi cercuri. Refaci aluatul pana il termini. Daca aluatul e prea uscat si se farama usor, mai adaugi o lingura de smantana sau iaurt.


Stampilezi cercurile si apoi le asezi in tava tapetata cu hartie de copt.


Introduci tava in cuptorul preincalzit la 170 de grade C si o lasi 15-20 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

09.01.2017, 20:38

Ce draguti!

noiinbucatarie 1

09.01.2017, 21:03

oanapl 1

11.01.2017, 18:54

Ma bucur ca-ti plac Madi! Pupici pentru toata lumea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri de Craciun