Fursecuri fragede cu gem

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 27 Noi 2013 | 5072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta vanilie
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 250 g faina
  • ciocolata pt. ornat si gem pt. umplut
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu gem:

Untul,zaharul pudra si galbenusurile le mixam pana obtinem o pasta cremoasa.

Incorporam treptat faina apoi adaugam esenta si laptele.

Aluatul obtinut il punem in folie alimentara si il dam pentru o ora la frigider.

Se intinde o foaie subtire si dam forma fursecurilor pe care le dam la cuptorul incins inainte pentru 15-20 de min.

Unim cate doua fursecuri cu putin gem si le ornam cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu lamaie