Biscuiti cu cereale

de GretaRachita in Prajituri, 12 Ian 2014 | 2229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g de faina integrala
  • 200 g di faina alba 00
  • 3 oua
  • 150 g de unt
  • 300 g de cereale pt mic dejun (eu am folosit cele integrale, amestecate cu musli si crusca )
  • 100 g zahar brun
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 vf. de cutit de sare
  • 1 lingurita de praf de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cereale:

Am amestecat cele doua faini cu cerealele maruntite, sare, praful de copt, zaharul, vanilia. Am adaugat untul topit, ouale si am amestecat bine. Aluatul obtiinut l-am dat la frigider sa se odihneasca pentru circa 30 de minute. Am pornit cuptorul la 180 de grade.

Am facut din aluatul meu un salam lung pe care l-am taiat apoi feliute, dandu-le forma de biscuiti. Intro tava tapetata cu hartie de copt am asezat biscuitii mei si i-am dat la cuptor pentru circa 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cereale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

GretaRachita 1

14.01.2014, 00:52

Mulumesc 2014

Alina26 1

14.01.2014, 12:02

big like!!!!!

GretaRachita 1

15.01.2014, 00:21

thanks alina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Paleuri - fursecuri cu crema